IX CURS DE CUINA MONACAL. LA CUINA MONACAL ACTUAL

Dijous, 25 de febrer de 2016
La cuina monacal actual. Inspirat en el receptari recollit per Jaume Fàbrega.
Dies del curset:
10 de març, dijous, a les 8 del vespre RESTAURANT PATOI
17 de març, dijous, a les 8 del vespre RESTAURANT LA MEDI
31 de març, dijous, a les 8 del vespre RESTAURANT AGUSTÍ
Cada sessió inclou la preparació i degustació dels plats de cuina monacal. Inscripcions a l’Ajuntament o als restaurants fins el dia 7 de març. Preu de cada sessió 15 euros. Es poden fer inscripcions en sessions separades.
El dia 7 d’abril, dijous, a les 8 del vespre a la Fundació Alícia-Món Sant Benet.
Conferència a càrrec de Jaume Fàbrega, historiador i gastrònom, ens parlarà de "la cuina monacal, cuina actual".
Els restaurants de Navarcles i la Fundació Alícia elaboraran unes receptes inspirades en el seu llibre “Cuina Monàstica”.
ORGANITZA: COMISSIÓ MONACÀLIA. AJUNTAMENT DE NAVARCLES
COL·LABORA: FUNDACIÓ ALÍCIA, MÓN SANT BENET
Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:12